Un vaccin experimental este testat în Israel

  • Un vaccin experimental a început să fie testat astăzi în Israel
  • Un voluntar a primit prima doză de vaccin într-un spital
  • Peste 40 de candidaţi la vaccinul coronavirus fac studii clinice la nivel mondial
243 afișări
Imaginea articolului Un vaccin experimental este testat în Israel

Un vaccin experimental este testat în Israel

Israelul a început testarea pe oameni cu un vaccin experimental pentru noul coronavirus. Un voluntar a primit astăzi prima doză înr-un spital din Tel Aviv. 

Sunt 80 de oameni înrolaţi în prima fază a testării vaccinului şi ar trebui să ajungă la 30.000 anul viitor în primăvară, când este planificată ultima fază de testare. 40 de vaccinuri sunt în cursa imunizării pentru noul coronavirus. Israelul a intrat într-o perioadă de relaxare a restricţiilor, după şase săptămâni de lockdown. 

„Ceea ce este important este acest lucru, cu un astfel de proces sau altul, cu auto-fabricate (vaccinuri) dezvoltate aici sau prin aducerea vaccinurilor din străinătate, vom aduce suficiente vaccinuri pentru toţi cetăţenii Israelului. Şi apoi, în cele din urmă, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom fi eliberaţi de pandemie. Nu cred că acest lucru se va întâmpla imediat, dar vă spun că văd deja lumina la capătul tunelului. Văd vaccinuri în statul Israel”, a declarat premierul Benjamin Netaanyahu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici