VIDEO - Operaţiune ca în filme, pe străzile din Cluj-Napoca. Un suspect pentru multiple crime în Marea Britanie, doborât la pământ de poliţişti deghizaţi

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Londra, căutat în Marea Britanie pentru multiple crime, a fost prins, sâmbătă după-amiază, în Cluj-Napoca. Acesta avea asupra sa acte de identitate false.

15111 afișări
Imaginea articolului VIDEO - Operaţiune ca în filme, pe străzile din Cluj-Napoca. Un suspect pentru multiple crime în Marea Britanie, doborât la pământ de poliţişti deghizaţi

VIDEO - Operaţiune ca în filme, pe străzile din Cluj-Napoca. Un suspect pentru multiple crime în Marea Britanie, urmărit şi doborât la pământ de poliţişti

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul Investigaţii Criminale, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au reuşit prinderea unui bărbat, căutat de autorităţile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Londra, era căutat de autorităţile din Marea Britanie, pentru multiple crime.

În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către poliţiştii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false.

Pentru prinderea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului Curţii de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici