Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier, se află acum la Cotroceni

Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier, se află, la ora transmiterii ştirii, la Palatul Cotroceni, unde discută cu preşedintele Klaus Iohannis, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

1153 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier, se află acum la Cotroceni

BREAKING: Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier, se află acum la Cotroceni

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă a ajuns la Palatul Cotroceni după ce preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu reprezentanţii tuturor partidelor parlamentare.

Viorica Dăncilă este propunerea PSD-ALDE pentru funcţia de premier, preşedintele PSD Liviu Dragnea prezentându-i şefului statului şi o listă de parlamentari ai majorităţii pentru a arăta că Dăncilă ar avea susţinerea în Parlament.

Klaus Iohannis va face declaraţii la ora 17.30, când va anunţa probabil şi nominalizarea pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici