Adio, seria Samsung Note. Din 2021, gigantul tech se va concentra pe telefoanele cu ecran pliabil

  • Samsung nu are în plan lansarea unei noi serii Galaxy Note
  • Seria a debutat în 2011, fiind primele "phablets" cu S-Pen
  • Samsung se va concentra în 2021 pe telefoanele cu ecran pliabil
3302 afișări
Imaginea articolului Adio, seria Samsung Note. Din 2021, gigantul tech se va concentra pe telefoanele cu ecran pliabil

FOTO: Profimedia

Pregăteşte-te să-ţi iei rămas bun de la una dintre cele mai cunoscute serii de telefoane. Galaxy Note nu va mai exista din 2021.

Ultimele zvonuri cu privire la planurile Samsung pentru 2021 surprind. Coreenii se vor concentra în prima parte a anului doar pe seria Galaxy S. Vor fi 4 telefoane în aceasta: cea clasică, cea plus, cea pentru fani şi cea Ultra. Ultima dintre ele va veni, în premieră, cu S-Pen, stiloul inteligent cu care poţi controla display-ul.
 
În restul anului, Samsung se va dedica telefoanelor cu ecran pliabil. Va lansa a treia generaţie de Galaxy Fold. Şi acesta va veni cu S-Pen. De asemenea, şi telefonul Flip, cu clapetă, va primi un upgrade. Nu în ultimul rând, Galaxy Fold va avea şi el o ediţie pentru fani.
 
Nu este loc însă pentru seria Galaxy Note. Aceasta se opreşte după 9 ani în care a fost extrem de populară. Primele generaţii s-au vândut în zeci de milioane de unităţi. Apoi a venit eşecul Galaxy Note 7.
 

 
Ultima serie Galaxy Note 20 a fost lansată în august. Deşi apreciată de fani, vânzările au fost sub aşteptări. Poate acesta a fost unul dintre motivele pentru care Samsung renunţă la serie. Cu toate că Note 20 Ultra a impresionat.
 
„Note 20 Ultra nu este un telefon perfect. Ne-ar fi plăcut să vedem o durată mai mare de viaţă a bateriei, precum şi un display care să aibă rezoluţia QHD chiar şi când rata de refresh este de 120Hz ca alte telefoane cu care e în competiţie. La toate celelalte capitole, Note 20 Ultra are cu ce să se laude”, spune Angie Zampona.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici