Air Glass, noul device smart de la Oppo, va fi disponibil pe piaţă în curând VIDEO

Oppo prezintă Air Glass, ochelarii inteligenţi care traduc în timp real.

1355 afișări
Imaginea articolului Air Glass, noul device smart de la Oppo, va fi disponibil pe piaţă în curând VIDEO
Oppo, producătorul chinez de telefoane, a lansat un nou gadget parcă venit dintr-un film SF. Monoclul Air Glass, care se conectează la Smartphone-ul sau Smartwatch-ul utilizatorului, îţi aduce informaţii contextuale sau traduceri live în timp real. 
 
Air Glass cântăreşte 30 de grame, şi are la bază un microproiector de mărimea unei boabe de cafea. Tehnologie Micro Led îi permite să proiecteze imagini în dreptul ochiului utilizatorului, pe o lentilă de safir. 
 
Informaţiile aduse utilizatorului sunt variate, inovaţia cea mai mare fiind traducerea live din timpul dialogurilor. Alte informaţii sunt cele despre vreme, de navigaţie sau texte contextuale.
 
Procesorul Snapdragon Wear 4100 stă la baza lui Air Glass. Dispozitivul are o autonomie de 3 ore per încărcare, şi poate fi controlat vocal sau prin atingere.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici