AirCozy este perna smart care previne sforăitul. Aceasta se ajustează automat

  • AirCozy este perna inteligentă care îşi ajustează automat înălţimea pe durata somnului.
  • Este folosită în recuperarea persoanelor care au suferit intervenţii chirurgicale în zona cervicală.
  • Îmbunătăţeşte calitatea somnului şi ajută şi la reducerea sforăitului.
806 afișări
Imaginea articolului AirCozy este perna smart care previne sforăitul. Aceasta se ajustează automat

AirCozy este perna smart care se ajustează automat. Acesta previne sforăitul

AirCozy este prima perna inteligentă care îşi ajustează automat înălţimea, pe durata nopţii. Astfel, poziţia de somn este monitorizată în timp real, indiferent dacă persoana care o foloseşte doarme pe spate sau pe o parte.

Aceasta este perfectă pentru persoanele care au probleme cu umerii, braţele sau gâtul. De asemenea, este folosită în recuperarea persoanelor care au suferit intervenţii chirurgicale în zona cervicală.
 
Dar ce este foarte important, reduce chiar şi sforăitul.
 
Lara Lewington, jurnalist BBC, a testat prototipul pernei prezentată la Consumers Electronic Show, dar nu a fost însă impresionată.
 
„Când am ajuns să încerc să dorm pe pernă, am simţit că forma o face pătrăţoasă. Şi chiar dacă, în teorie, se ajustează la înălţimea perfectă pentru tine, nu este necesar modul în care vrei să simţi perna ta”, a declarat aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici