Anonymous a dezactivat site-ul guvernului cecen, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina

Grupul de hackeri Anonymous susţine că a dezactivat site-ul guvernamental al Ceceniei, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina.

5617 afișări
Imaginea articolului Anonymous a dezactivat site-ul guvernului cecen, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina

Anonymous a dezactivat site-ul guvernului cecen, la 12 ore după ce regiunea aliată cu Rusia a declarat că trimite trupe în Ucraina

BBC a constatat că site-ul afişează în prezent o pagină de eroare 404 Host Not Found.

Cecenia, oficial Republica Cecenă, este o republică constitutivă a Rusiei. Liderul său, Ramzan Kadîrov, este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin.

Anonymous a declarat vineri un "război cibernetic" împotriva Rusiei şi a lansat mai multe atacuri cibernetice asupra site-urilor guvernamentale ruseşti, inclusiv prin oprirea site-ului Ministerului rus al Apărării timp de câteva ore.

Postul media de stat Russia Today sau RT.com a confirmat, de asemenea, că site-urile sale au fost încetinite, unele fiind dezactivate, în urma unui atac de vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici