MyDataHepls: Aplicaţia care poate salva planeta. Identifică focarele COVID-19 cu ajutorul tehnologiei

  • Aplicaţia care îţi poate salva viaţa se numeşte MyDataHepls
  • MyDataHelps se conectează cu toate dispozitivele inteligente
  • Dispozitivele Fitbit şi Applewatch sunt capabile să identifice cazuri de COVID-19
391 afișări
Imaginea articolului MyDataHepls: Aplicaţia care poate salva planeta. Identifică focarele COVID-19 cu ajutorul tehnologiei

Uite cum datele tale pot salva planeta şi pot contribui la identificarea focarelor de Covid-19. O aplicaţie mobilă colectează date inteligente ce îţi monitorizează simptomele auto-raportate şi rezultatele testelor de diagnostic.

Dacă descărcarci aplicatia MyDataHelps, dispozitivele Fitbit şi Applewatch sunt capabile să identifice cazurile de COVID-19 şi îţi evaluează modificările ritmului cardiac, a somnului şi a activităţii, iar  împreună cu datele despre simptomele auto-raportate astfel încât virusul va fi mai uşor de identificat.

Cu datele din aplicaţie, tot ce nu se încadrează în normele individuale sunt un semn de boală sau infecţie virală.

„Primăvara trecută, mai mult de 300 de mii de oameni, s-au oferit voluntari pentru DETECT, oferind date din dispozitivele Fitbit şi Applewatch. Aproape 400 au raportat simptome şi mai mult de 300 au fost testaţi pozitiv cu coronavirus”, spune Jennifer Radin, medic epidemiolog la Scripps Research.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici