Apple renunţă să mai producă iPhone 12 Mini

  • Apple a decis să nu mai producă iPhone 12 Mini din al doilea trimestru din 2021
  • Mini a avut cele mai slabe vânzări dintre modelele de iPone 12, de doar 6%
  • Samsung, Xiaomi sau Huawei au renunţat şi ele să mai producă telefoane cu display mic
422 afișări
Imaginea articolului Apple renunţă să mai producă iPhone 12 Mini

Apple renunţă să mai producă iPhone 12 Mini

Bucuria de a vedea un telefon cu display mic a fost de scurtă durată. Apple renunţă la modelul Mini din seria iPhone 12.

Mai mic şi mai ieftin nu înseamnă mai bun. Este concluzia la care a ajuns Apple la 4 luni de la lansarea seriei iPhone 12. Cel mai mic model a încântat utilizatorii pe net, însă acest lucru nu s-a văzut la vânzări.

„Iubesc iPhone 12 Mini! Se simte mult mai bine în mână, e ergonomic. Pot chiar şi să ajung la Centrul de Control cu degetul mare fără să-mi contorsionez toată mâna. Este mult mai uşor de ţinut în buzunar decât majoritatea telefoanelor de astăzi şi reuşeşte să le facă pe toate fără să te forţeze să renunţi la multe lucruri ca să ai un telefon mai mic”, spune Dieter Bohn, jurnalist tech.

Doar 6% dintre cei care au cumpărat un iPhone 12 au optat pentru modelul mini. Astfel că Apple a decis să stopeze producţia telefonului. Doar unităţile deja disponibile vor mai putea fi cumpărate.

iPhone 12 mini a venit cu un display de doar 5.4 inci, o baterie mică şi un preţ de 699 de dolari. Nu avea competiţie deoarece Samsung şi Xiaomi nu au lansat de mulţi ani un telefon atât de mic. Iar telefonul a avut recenzii pozitive din partea specialiştilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici