Call of Duty, succes răsunător în 2020. Activision Blizzard anunţă venituri nete de 3 miliarde de dolari

  • Activision Blizzard a anunţat venituri nete de 3 miliarde de dolari în 2020
  • Acestea s-au datorat seriei Call of Duty, cea mai de succes a producătorului
  • Activision a dezvăluit că 200 de milioane de oameni s-au jucat pe PC sau console
191 afișări
Imaginea articolului Call of Duty, succes răsunător în 2020. Activision Blizzard anunţă venituri nete de 3 miliarde de dolari

Dacă există un joc care reprezintă o mină de aur pentru producător, acela este Call of Duty. O mină în valoare de 3 miliarde de dolari. Doar anul acesta.

Activision a anunţat venituri record pentru anul acesta, graţie seriei Call of Duty. Cele două versiuni au un succes enorm. Fără a lua în calcul utilizatorii de smartphone-uri, Activision spune că 200 de milioane de oameni s-au jucat Call of Duty pe PC sau console în 2020.
 
Vânzările de jocuri, tranzacţiile din joc, produsele promoţionale au dus la veniturile nete record. Iar Activision intenţionează să lanseze şi un film Call of Duty.
  • Creştere de 80% a veniturilor faţă de 2019
  • Creştere de 40% a vânzărilor de jocuri
  • 200 de milioane de gameri de Call of Duty în 2020
  • Pe 16 decembrie lansează primul sezon de Warzone
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici