BMW concurează pe piaţa maşinilor electrice. Cât costă BMW i4, rivala Tesla Model 3

  • BMW şi-a prezentat noul i4, rival pentru Tesla Model 3
  • i4 parcurge 500 km la o încărcare, motorul produce 523 de cai
  • Preţul noului model va pleca de la 58.000 euro
8589 afișări
Imaginea articolului BMW concurează pe piaţa maşinilor electrice. Cât costă BMW i4, rivala Tesla Model 3

Producătorii auto se adaptează, iar gigantul BMW nu face excepţie. Compania lansează concurentul pe piaţa maşinilor electrice: i4, o berlină cu aspect şi performanţe de BMW, dar cu zero emisii.

Despre noul trend din industria auto şi modelul Spring de la Dacia s-a discutat aseară, la ŞTIU, cu Mihai Tănase. 
 
Întrebat cât de bine a prins „curentul electric” la noi, Mihai Tănase răspunde: „Prinde din ce în ce mai mult. Segmentul de maşini electrice creşte foarte mult. Vorbim de o dublare de la un la altul. Plecând de la nişte cifre foarte mici, am putea spune că dublarea nu înseamnă foarte mult, totuşi eu cred că Spring va schimba total lucrurile, va democratiza maşina electrică şi va aduce o adevărată revoluţie.”
 
Lucrurile se mişcă într-o direcţie bună. Putem spune că România se aliniază la Europa de Vest. (Vezi n.r.) cazul Norvegiei, unde numărul maşinilor electrice a depăşit în anul anterior numărul maşinilor convenţionale”, adaugă Mihai Tănase.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici