Cel mai mare serviciu de streaming de muzică a lansat playlist-uri pentru câini lăsaţi singuri acasă

Spotify a realizat mai multe playlist-uri şi un podcast pentru câinii lăsaţi singuri acasă, după ce au descoperit că aproape 74% dintre stăpânii de câini din Marea Britanie le pun acestora muzică, transmite Reuters.

424 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare serviciu de streaming de muzică a lansat playlist-uri pentru câini lăsaţi singuri acasă

Spotify a lansat playlist-uri pentru câini lăsaţi singuri acasă

Compania suedeză spune că a lansat un podcast cu muzică liniştitoare, care conţine „laude pentru câini”, afirmaţii şi încurajări narate de actori pentru a atenua stresul animalelor în lipsa stăpânilor.

Între timp, playlist-urile destinate animalelor de companie oferă piese selectate prin algoritmi pentru a se potrivi cu caracteristicile animalelor de companie, cum ar fi cel energic sau lent.

Spotify a constatat într-un sondaj că unul din patru proprietari de animale de companie lasă muzica pornită pe timpul când este plecat de acasă, 42% dintre cei intervievaţi spunând că animalele de companie au un tip de muzică preferat.

Câinii au fost surprinşi dansând de un sfert dintre stăpânii de animale chestionaţi.

Foto: Pixabay

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câini,
muzică,
spotify

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici