DJI a lansat camera video portabilă Pocket 2. Ce poate face o astfel de cameră

  • DJI a lansat noul Pocket 2, o nouă cameră video portabilă cu funcţii tari
  • Pocket 2 poate să să filmeze la rezoluţie 4k cu 60fps
  • Camera va costa 349 de dolari
357 afișări
Imaginea articolului DJI a lansat camera video portabilă Pocket 2. Ce poate face o astfel de cameră

DJI a lansat camera video portabilă Pocket 2. Ce poate face o astfel de cameră

Dacă singurul motiv pentru care cumperi un smartphone scump este camera, află că acum există o alternativă.
DJI a lansat o cameră cu stabilizator, numită Pocket 2. Asta pentru că este suficient de mică încât să intre în buzunar.

Camera face poze de 64 megapixeli şi ştie să filmeze la rezoluţie 4K. Poate încetini şi imaginea, de până la 8 ori.

Însă, cel mai tare lucru este că te poate urmări peste tot! O fixezi într-un loc şi ea te filmează indiferent de cum te mişti.

Ca să-i convingă pe creatorii de conţinut că este camera ideală pentru clipurile pe care le postează pe net, DJI i-a invitat să o testeze.

Dacă te-a convins de ce este în stare, trebuie să ştii şi preţul. Dacă te-au hotărât că această cameră este exact ce ai nevoie, află că ea costă 349 de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici