Există un telefon imposibil de reparat. Ce companie gigant îl produce

  • Telefonul cu două ecrane de la Microsoft nu poate fi reparat în cazul unei defecţiuni
  • Clipul cu Microsoft Duo testat a strâns peste 2 milioane de vizualizări în 24 de ore
  • Telefoanele cu ecran pliabil sunt şi ele foarte dificil de reparat
750 afișări
Imaginea articolului Există un telefon imposibil de reparat. Ce companie gigant îl produce

Sursa: Youtube.com/JerryRigEverything

Probabil ai văzut că tot mai multe companii mizează pe telefoane cât mai inventive. Samsung sau LG vor să te convingă cu ecranul pliabil, iar Microsoft consideră că viitorul este al smartphone-urilor cu două ecrane.

Apare însă o problemă pentru smartphone-urile de acest tip. Dacă se defectează, e foarte greu să le repari. În cazul lui Microsoft Duo, e chiar imposibil. A demonstrat-o un celebru youtuber şi a strâns milioane de vizualizări. A zgâria telefonul cu cutterul şi a testat cu flacăra unei brichete.
 
Telefonul este foarte subţire şi se poate îndoi, aşa cum s-a întâmplat în trecut cu iPhone 6.
 
Zack Nelson - Youtuber: Oamenii care îl vor avea vor fi tentaţi să-l pună în buzunarul de la spate ca pe un portofel. Ceea ce înseamnă că sunt şanse mari ca pe Duo să se aşeze cineva. Şi dacă se întâmplă asta, probabil se va îndoi astfel. Mai mult decât orice alt telefon am văzut în ultima vreme. Când îl deschidem însă, surprinzător, încă poate fi deschis.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici