Extensii pentru monitorul laptopului de la Mobile Pixel. Dacă nu-ţi ajunge ecranul, mai poţi pune unul, sau două

  • Mobile Pixel îţi oferă extensii pentru monitorul laptopului
  • Poţi să adaugi unul sau două monitoare suplimentare
  • La final, totul se strange la dimensiunile unui laptop obişnuit
1043 afișări
Imaginea articolului Extensii pentru monitorul laptopului de la Mobile Pixel. Dacă nu-ţi ajunge ecranul, mai poţi pune unul, sau două

Extensii pentru monitorul laptopului de la Mobile Pixel. Dacă nu-ţi ajunge ecranul, mai poţi pune unul, sau două

Lucrând de acasă, probabil te-ai trezit şi tu că un singur monitor nu-ti ajunge. Ar fi fost mai bine cu două, sau, poate, trei.

Inventatorii de la Mobile Pixels s-au gândit la asta şi gadgetul lor exact asta face, îţi oferă un monitor în plus pentru laptopul tău.

Device-ul se ataşează cu adeziv pe spatele monitorului şi, dintr-o data, ţi-ai dublat spaţiul de lucru. Iar dacă vrei mai mult, încă un device ataşat te duce în Star Treck şi ai trei monitoare pentru laptop. Conectarea se face simplu, prin cabluri USB.

Monitoarele suplimentare pot fi orientate în diverse direcţii, ca să poată şi colegii să vadă la ce lucrezi. Iar când ai terminat treaba, ecranele culisează în interior şi poţi reduce totul la dimensiunile unui laptop obişnuit, puţin mai gros, ce-i drept. Preţurile pornesc de la 250 de dolari şi urcă în funcţie de cât de science-fiction vrei să-ţi arate laptopul.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici