Ferrari a prezentat un nou bolid. Câţi cai putere are noul F8 N-Largo

  • Ferrari a prezentat noul F8 N-Largo, cu 818 cai putere şi motor V8.
  • Doar 15 unităţi vor fi create de constructorul italian.
  • Ferrari nu a dezvăluit preţul pentru maşina care prinde 100km/h în 2.6 secunde.
418 afișări
Imaginea articolului Ferrari a prezentat un nou bolid. Câţi cai putere are noul F8 N-Largo

Sursa foto: NovitecGroup

Ferrari continuă să fie un brand exclusivist. Dovadă şi ultimul model, F8 N-Largo, care va fi produs în doar 15 unităţi.

Unul dintre cele mai puternice Ferrari-uri tocmai a fost lansat. Se numeşte F8 N-Largo şi este mai aerodinamic şi mai rapid. Bolidul are 818 cai putere şi poate să prindă 100km pe oră în doar 2.6 secunde. Iar viteza maximă este de 340 de kilometri pe oră.
 
Ferrari nu a dezvăluit preţul maşinii. Nici nu era nevoie, pentru că toate cele 15 unităţi au fost deja cumpărate de doritori.
 
„Această maşină este echipată cu un motor V8 twin-turbo de 3.9 litri”, a spus Bijon De Kock, gazdă The Supercar Diaries.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici