Google Maps schimbă culorile! Vei putea distinge mult mai uşor imaginile transmise din satelit

  • Vei putea distinge mult mai uşor zonele verzi de cele deşertice
  • Intensitatea culorii îţi arată cât de densă e vegetaţia
  • Şoselele vor fi reprezentate la scară ca să-ţi dai seama de lăţimea drumului
1075 afișări
Imaginea articolului Google Maps schimbă culorile! Vei putea distinge mult mai uşor imaginile transmise din satelit

Sursa foto: captură foto / Google Maps

Poate-ai păţit şi tu să mergi la pomul lăudat cu Google Maps şi să constaţi că e un beţişor cu două frunze. Ca să te scoată din asemenea situaţii, Google schimbă înfăţişarea Google Maps. Cu cât o zonă e mai bogată în vegetaţie, cu atât nuanţa de verde va fi mai intensă.

Un algoritm de inteligenţă artificială va analiza imaginile din satelit şi va aloca culorile. Vei putea să vezi zăpezile de pe vârfurile munţilor sau zonele deşertice foarte clar diferite. Până la urmă, e normal pentru o companie care are imgini de înaltă rezoluţie pentru 98% din suprafaţa Pământului.

Iar în viitoarea versiune Google Maps, vei putea să vezi dacă drumul ales e o potecă sau un bulevard, vei vedea inclusiv refugiile sau trecerile de pietoni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici