Învaţă cum să-ţi organizezi un meeting pentru orele online. Tutorialul vine în ajutorul profesorilor

  • Bitdefender te învaţă cum să organizezi sesiuni video pentru orele online
  • Tutorialul vine după ce mai multe ore au fost deranjate de musafiri nepoftiţi
  • Profesorii trebuie să fie administratorii sesiunii video
610 afișări
Imaginea articolului Învaţă cum să-ţi organizezi un meeting pentru orele online. Tutorialul vine în ajutorul profesorilor

Sursa foto: profimedia

Dacă eşti profesor şi şcoala online îţi cam dă bătăi de cap, cei de la Bitdefender au venit cu o soluţie. Liviu Arsene, specialist în securitate informatică, te învaţă cum să îţi organizezi un meeting pe Zoom, Meet sau Teams. Tutorialul îţi arată cum să ţii departe musafirii nepoftiţi de orele online. Important este ca tu să fii administratorul sesiunii video şi să distribui link-ul doar prin e-mail elevilor tăi.

Nu uitaţi să securizaţi întâlnirea folosind o parolă şi să bifaţi toate opţiunile de la advanced options. Acestea sunt menite să se asigure că participanţii trebuie să introducă o parolă pentru a se conecta a întâlnire. 

Pentru a înlătura un participant nedorit din conferinţă sau pentru a-i da dreptul să vorbească, daţi click pe persoana respectivă din lista de participanţi şi selectaţi butonul corespunzător. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici