Lovitură pentru Tesla, compania lui Elon Musk. Recheamă în service 130.000 de vehicule

Tesla, compania lui Elon Musk, recheamă în service 130.000 de vehicule din cauza riscului de supraîncălzire a ecranelor tactile.

778 afișări
Imaginea articolului Lovitură pentru Tesla, compania lui Elon Musk. Recheamă în service 130.000 de vehicule

Tesla recheamă în service aproximativ 130.000 de vehicule în SUA, deoarece ecranul tactil al unor modele s-a supraîncălzit.

Rechemarea vizează Model S-uri şi SUV-uri Model X din 2021 şi 2022, precum şi automobile Model 3 şi SUV-uri Model Y din 2022.

Documentele publicate marţi de Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi spun că, în timpul procesului de încărcare rapidă, calculatoarele centrale de procesare ar putea să nu se răcească suficient. Din această cauză, computerul poate întârzia, ceea ce face ca ecranul central să funcţioneze lent sau să apară gol. Acest lucru implică riscuri de siguranţă, inclusiv pierderea imaginii de la camera video de backup, setările care controlează dezgheţarea parbrizului, etc.

Tesla remediază problema prin actualizări online ale software-ului, care vor îmbunătăţi gestionarea temperaturii pentru computer. Actualizările au început pe 3 mai.

Compania nu a raportat accidente, dar a primit 59 de cereri de garanţie aferente din ianuarie până la începutul lunii mai, anunţă Fox Business.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici