Lucid Motors a construit o fabrică pentru autovehicule electrice într-un singur an. Cât a costat spaţiul ultra-modern

  • Lucid Motors a construit o fabrică pentru vehicule electrice cu suma de 700 de milioane de dolari
  • Doar un an a durat construirea spaţiul care ocupă 300.000 de metri pătraţi
  • Fabrica poate să producă 30.000 de vehicule pe an
9528 afișări
Imaginea articolului Lucid Motors a construit o fabrică pentru autovehicule electrice într-un singur an. Cât a costat spaţiul ultra-modern

ŞTIRILE SITE - Fabrica de bani

Când ai 700 de milioane de dolari la dispoziţie, e suficient un an pentru a construi o fabrică ultra-modernă. Asta a reuşit compania Lucid Motors. Noua fabrică a fost ridicată de la zero în Arizona şi are peste 300 de mii de metri pătraţi.

Compania are însă planuri şi mai mari. Vrea să o marească de 5 ori astfel încât să producă 400.000 de maşini electrice pe an.

  • „Am putut să contruim fabrica exact cum ne doream, să facem exact ce va ajunge la client. Cu investiţia exact cât era necesar pentru a reuşi asta. Şi valoarea exactă pe care o aducem corporaţiei. Strategia Greenfield (construirea de la zero n.red.) este modul prin care facem asta”, explică Steve Inglis, senior manager Lucid Motors.
Fabrica a fost terminată la timp pentru ca Lucid să lanseze pe piaţă prima maşină. Se numeşte Lucid Air şi este un sedan electric de lux cu o autonomie de 830 de kilometri. Şi multă forţă la un preţ de pornire de 80.000 de dolari.
 
              
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici