Microsoft va furniza tehnologie de ultimă generaţie armatei americane. Compania a semnat un contract în valoare de peste 21 de miliarde de dolari

  • Microsoft a semnat un contract cu armata americană în valoare de 21.88 miliarde de dolari
  • Contractul se va întinde pe o perioadă de 10 ani
  • Microsoft va distribui 120.000 de căşti pentru realitate augmentată, HoloLens
688 afișări
Imaginea articolului Microsoft va furniza tehnologie de ultimă generaţie armatei americane. Compania a semnat un contract în valoare de peste 21 de miliarde de dolari

Sursa foto: profimedia

Soldaţii americani se antrenează mai nou cu ajutorul căştilor pentru realitate augmentată. Iar acest lucru va continua după ce Microsoft a semnat un contract uriaş pentru următorii 10 ani.

Înţelegerea dintre Microsoft şi armata americană este în valoarea de aproape 22 de miliarde de dolari. Compania americană va trebui să producă 120 de mii de căşti HoloLens pentru militari.
 
Parteneriatul a început în 2018 când Microsoft a livrat un sistem de realitate augmentată care ajută soldaţii la pregătirea misiunilor. 
 
GREG FLYNN - sergent: Cu toate aceste lucruri noi cu realitate virtuală vorbim de nişte unelte noi care să te pregătească şi să-ţi îmbunătăţească abilităţile în faţa unor situaţii reale, când gloanţele sunt adevărate.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici