Nu ştii să găteşti? Ia-ţi robotul care face treaba în locul tău

  • Ai nevoie de 1395 de euro pentru a cumpăra robotul care găteşte în locul tău
  • Vânzările cresc cu 50% de la an la an
  • Funcţionează pe baza unei platforme care are 60 de mii de reţete
1356 afișări

Dacă până acum nu ai învăţat să găteşti, nici nu trebuie să o mai faci. Există un robot care îţi spune pas cu pas ce ai de făcut într-o reţetă, face singur aproape toată treaba şi poţi să faci chiar şi câte două feluri de mâncare în acelaşi timp.

Dacă îţi doreşti un astfel de ajutor, să ştii că te costă aproape 1.400 de euro.

Cristina Constantinescu, reprezentant companie care vinde robotul de bucătărie: „Este un robot care are în jur de 20 de funcţii, deci imaginaţi-vă că poate să vă înlocuiască 15-20 de aparate în bucătărie. Are în spate o platformă cu 60 de mii de reţete, atât în română, cât şi în alte limbi. În bol putem să gătim o ciorbă sau o supă sau un sos sau un orez la abur şi de-asupra, în acelaşi timp, putem să gătim un felul doi.” 

Gabriela Popa, reprezentant companie care vinde robotul de bucătărie: „În perioada pandemiei am avut o explozie.Tocmai din motive ce ţin de depresia domeniului HoReCa. Reprezintă şi o platformă de antreprenoriat, de dezvoltare de parteneriat cu consultanţii noştri.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici