Ochelarii smart sunt la modă. Ce fac ochelarii cu realitate augumentată

  • Samsung se pregăteşte să lanseze ochelari cu realitate augmentată.
  • Apple, Facebook sau Microsoft vor şi ele să intre pe această piaţă.
  • Primul clip a "scăpat" pe internet înainte de lansare.
783 afișări
Imaginea articolului Ochelarii smart sunt la modă. Ce fac ochelarii cu realitate augumentată

Sursa foto: sammobile.com

În curând, mai mulţi oamenii vor purta ochelari, şi nu de vedere, ci pentru realitate augmentată.

Samsung este ultima companie care intră pe piaţa ochelarilor inteligenţi. Deşi nu îşi dorea acest lucru, primele clipuri au ajuns deja pe net şi arată de ce sunt în stare.
 
Ochelarii pot să proiecteze în spaţiul real display-uri cu care utilizatorul poate interacţiona. Sau pot să ajute la proiectarea unei case sau controlarea unei drone.
 
Între timp, Apple sau Microsoft lucrează de zor şi ele la astfel de ochelari.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici