Reachy roboţelul, controlat de oameni prin realitate virtuală

  • Startup-ul francez Pollen Robotics a prezentat la CES roboţelul Reachy
  • Reachy este controlat de către oameni printr-un set de realitate virtuală
  • Preţul unui robot ajunge la suma de 17.000 de dolari
379 afișări
Imaginea articolului Reachy roboţelul, controlat de oameni prin realitate virtuală

Reachy roboţelul, controlat de oameni prin realitate virtuală FOTO Pollen Robotics

Mulţi pesimişti îţi vor spune că, în viitor, oamenii vor fi conduşi de roboţi. Dar până atunci, hai să vedem cum îi putem noi controla pe ei.

Anul trecut la CES, startup-ul francez Pollen Robotics a prezentat lumii robotul care era capabil să ducă la bun sfârşit o serie de sarcini. Precum prezentare de produse sau servirea mâncării.
 
Anul acesta, Reachy revine în forţă. Poate fi controlat cu ajutorul unui set de realitate virtuală.
Utilizatorul poate vedea prin camera frontală a lui Reachy şi îi poate manipula braţele pentru a juca o partidă de TIC-TAC, spre exemplu.
 
În felul acesta nu vei mai fi nevoit să introduci sarcinile lui Reachy manual. Cu ajutorul tă, robotul poate efectua miscări delicate ale braţelor şi poate îndeplini sarcini locomotorii complexe.
 
Toate astea dacă eşti dispus să plăteşti 17,000 de dolari pentru el.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici