Ştii să te bucuri în jocul FIFA? EA Sports a publicat un clip în care prezintă noi moduri de a celebra marcarea unui gol

  • EA Sports a publicat un clip în care prezintă noi celebrări după golurile din FIFA 21
  • Pentru prima dată, jocul nu va avea o variantă demo înainte de lansare
  • FIFA 21 va fi disponibil de pe 9 octombrie
177 afișări
Imaginea articolului Ştii să te bucuri în jocul FIFA? EA Sports a publicat un clip în care prezintă noi moduri de a celebra marcarea unui gol

Sursa foto: Yotube / EASportsFIFA

Dacă abia aşteptai să te joci noul joc din seria FIFA, nu a mai rămas prea mult. Pe 9 octombrie vei pune din nou mâna pe controller. 

Din păcate, nu va mai exista varianta demonstrativă. EA Sports a anunţat că se concentrează doar pe versiunea full a jocului. Iar aceasta va veni cu noi moduri prin care să te bucuri după ce marchezi.
 
În ultimul clip publicat de EA Sports, creatorii jocului te învaţă cum să te bucuri ca Mbappe sau Hazard.

Ovidiu Pătraşcu - Gamer Fifa: Am jucat vreo 4-5 meciuri, mi-am făcut o mică idee asupra jocului. Atacanţii sunt mult mai inteligenţi, nu mai intră în offside atât de uşor. Poţi, pentru prima dată după mulţi ani, să controlezi tu demarcarea unui coleg de la mijlocul terenului sau din atac.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici