Telefonul care se rupe în două. Asus pierde testul durabilităţii după lansarea ROG5

  • Asus a lansat luna aceasta telefonul pentru gaming ROG 5
  • Telefonul vine cu două baterii de câte 3.000 mAh
  • ROG 5 a picat testul de durabilitate, fiind rupt în două bucăţi
1062 afișări
Imaginea articolului Telefonul care se rupe în două. Asus pierde testul durabilităţii după lansarea ROG5

Sursa foto: profimedia

Unul dintre cele mai aşteptate telefoane din 2021 are o problemă majoră. Şi ciudată, în condiţiile în care costă peste o mie de dolari. Însă telefonul poate să se facă bucăţi în câteva secunde. Iată cum:

„Un telefon fără ecran e ca o maşină fără roţi. Întoarcem telefonul şi mai încercăm o dată. Şi chiar acolo lângă centru, USB-C şi portul pentru accesorii am găsit un nou punct vulnerabil al carcasei”, afirmă Zack Nelson în timpul testului
 
Asus ROG 5, telefonul de gaming lansat luna aceasta, a picat testul de rezistenţă. Ajuns pe masa unui youtuber care testează durabilitatea, ROG 5 a cedat la o simplă apăsare cu degetele. Aşa cum o păţea iPhone 6 în urmă cu mulţi ani. De ce a cedat însă ROG 5? Din cauza unei greşeli de design. Telefonul are două baterii în interior şi cinci secţiuni care nu sunt unite în vreun fel. Astfel, doar ecranul ţine telefonul drept.
 
„Din păcate, chiar în mijlocul carcasei sunt două puncte subţiri şi vulnerabile unde bucăţi mari din carcasă au fost tăiate: linia antenei şi portul pentru accesorii oferă oportunitatea perfectă pentru ca telefonul să se plieze. Şi când se îndoaie prea mult, ecranul cedează”, explică Zack.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici