Un device bun la toate: devine, pe rând, baterie externă, fier de călcat, periuţă de dinţi sau aparat de ras

  • Esino Go este un device modular care poate înlocui mai multe electronice în vacanţă
  • Poate să fie baterie externă, fier de călcat, periuţă de dinţi sau aparat de ras
  • Device-ul abia a fost lansat şi costă 65 de dolari
1361 afișări
Imaginea articolului Un device bun la toate: devine, pe rând, baterie externă, fier de călcat, periuţă de dinţi sau aparat de ras

Device-ul care le înlocuieşte pe toate

Acum că oamenii pot pleca din nou în vacanţă, iată un gadget care sună foarte bine pe hârtie: poate să înlocuiască multe dintre dispozitivele care aglomerau bagajul în mod obişnuit.

Se numeşte Esino Go şi este un concept aflat pe o platformă de crowdfunding. Poate să fie baterie externă şi fier de călcat simultan. Asta deoarece este modular şi îşi poate schimba imediat forma. Astfel devine şi periuţă de dinţi, aparat de ras sau aparat pentru dezinfectare cu raze UV. Că tot suntem în continuare în pandemie.
 
Device-ul pare că a convins suficienţi oameni cât să devină realitate. Compania a dat drumul la precomenzi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici