VIDEO Dansul roboţilor, pe melodia „Do You Love Me” din filmul „Dirty Dancing”

  • Roboţii de la Boston Dynamics sunt eroii unui nou clip devenit viral pe net
  • Roboţii dansează pe melodia "Do You Love Me" de la The Contours
  • În doar 11 ore de la publicare, clipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări
1419 afișări
Imaginea articolului VIDEO Dansul roboţilor, pe melodia „Do You Love Me” din filmul „Dirty Dancing”

Dacă nu ai inspiraţie pentru dansul de Revelion, te ajută roboţii de la Boston Dynamics.

Peste 2 milioane de oameni au privit aceste imagini în mai puţin de 12 ore de la publicare. Roboţii creaţi de Boston Dynamics au încins un dans pe piesa „Do You Love Me”, devenită cunoscută după filmul Dirty Dancing.
 
Roboţii au toate motivele să sărbătorească. Hyundai a cumpărat Boston Dynamics luna aceasta cu 1.1 miliarde de dolari. Aşa că te poţi aştepta să mai vezi astfel de imagini.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici