VIDEO Nimic straniu, doar tehnologie. Moment inedit într-o parcare Tesla

  • Sute de maşini Tesla s-au actualizat simultan într-o parcare
  • Tesla domină clasamentul celor mai populare vehicule electrice din lume
  • Compania foloseşte tehnologia over-the-air (OTA) pentru a actualiza maşinile
18642 afișări
Imaginea articolului VIDEO Nimic straniu, doar tehnologie. Moment inedit într-o parcare Tesla
O dronă a surprins un moment unic într-o parcare Tesla. În film apar sute de maşini noi, actualizate la cea mai nouă platformă software.
 
Persoana care a facut filmarea a crezut că vin extratereştii, dar nu e aşa. Compania foloseşte programarea over-the-air (OTA), iar maşinile Tesla sunt actualizate la fel ca smartphone-urile. Asta îl diferenţiază pe constructorul american de alţi producători auto. 
 
Software-ul este domeniul în care compania condusă de Elon Musk are cel mai mare avantaj. Dar şi competitorii vin cu veşti bune. Spre exemplu, Ford şi Volkswagen a anunţat că vor face actualizări over-the-air (OTA) la noile modele.
 
Iată ce au surprins camerele video:

Programarea over-the-air (OTA) se referă la diverse metode de distribuire de software nou, setări de configurare şi chiar actualizarea cheilor de criptare pe dispozitive precum telefoane mobile, decodificatoare, maşini electrice sau echipamente de comunicaţii vocale securizate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici