Fetiţa de 6 luni, bolnavă de Covid-19, a cărei fotografie de pe patul de spital a făcut înconjurul planetei, s-a vindecat miraculos

  • Erin Bates, fetiţa de numai 6 luni diagnosticată cu Covid-19, s-a vindecat miraculos
  • Bebeluşul era internat într-un spital din Liverpool, Marea Britanie
  • Erin suferă şi de alte afecţiuni medicale
3520 afișări
Imaginea articolului Fetiţa de 6 luni, bolnavă de Covid-19, a cărei fotografie de pe patul de spital a făcut înconjurul planetei, s-a vindecat miraculos

Sursa foto: Emma Bates

Bebeluşul a cărui fotografie surprinsă pe un pat de spital, luptându-se cu noul coronavirus, a şocat o ţară întreagă, a depăşit orice aşteptări şi s-a vindecat. 

În urmă cu doar două săptămâni, Erin Bates, în vârstă de şase luni, era intubată şi conectată la un aparat de oxigen. Diagnosticul de Covid-19 a venit după ce fetiţa deja suferea şi de alte probleme de sănătate, care au necesitat intervenţii chirurgicale majore. 

Sursa foto: Emma Bates

Medicii de la Spitalul pentru copii Alder Hey din Liverpool au anunţat, vineri, că Erin a reuşit să supravieţuiască, transmite Daily Mail. 

„Erin a luptat cu virusul şi a învins. A lovit-o crunt dar vrem ca lumea să ştie că noul coronavirus nu trebuie să însemne o condamnare la moarte pentru oamenii cu alte afecţiuni”, a declarat Wayne, tatăl lui Erin. 

„Zâmbeşte în continuu şi vorbeşte cu ea însăşi”, a mai spus acesta.

Tatăl fetiţei a mai adăugat că Erin, care s-a născut cu o greutate de doar 2.3 kilograme, va rămâne în continuare un pacient din cauza celorlalte afecţiuni medicale, însă el şi cu soţia sa, Emma, sunt „extrem de uşuraţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici