Cum arată cel mai scump apartament din Cluj-Napoca. Costă 590.000 de euro şi are piscină de mărimea unei garsoniere

  • Cel mai scump apartament de pe piaţa clujeană costă 590.000 de euro
  • Apartament cu piscină şi saună, de vânzare la Cluj-Napoca
  • Apartamentul-spa, cât trei apartamente cu trei camere
19096 afișări

Cel mai scump apartament disponibil pe piaţă în Cluj-Napoca costă 590.000 de euro. Are o piscină cât o garsonieră, de 36 de metri, care are şi cascadă. 

„Poţi să te simţi bine, să te relaxezi, să faci o saună, o piscină, să stai frumos în zona de plajă, să serveşti un pahar de suc sau de vin”, spune omul de afaceri Adrian Marţian.

În camera piscinei, care dispune de centrală termică proprie, proprietarul a instalat un bar, un televizor, un şemineu dar şi şezlonguri pentru relaxare.

„Apartamentul din Bună Ziua este, într-adevăr, cel mai scump apartament din Cluj. Adevărul este nici nu sunt prea multe apartamente cu piscină, asta îl face să fie unic”, confirmă Mihai Pop, director de vânzări al unei agenţii imobiliare.

În total, apartamentul are o suprafaţă utilă cam cât trei apartamente cu trei camere, 175 de metri pătraţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici