Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

154 afișări

Mii de spectatori la parada de Ziua Naţională a României

Câteva mii de oameni s-au strâns joi la Arcul de Triumf pentru a vedea parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Video Gabriela Firea, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, în public la parada de 1 Decembrie/ Firea: "Nu am fost supărată. M-am simţit extraordinar aici şi atmosfera a fost deosebită" - FOTO, VIDEO

Gabriela Firea, Călin Popescu Tăriceanu sau Liviu Dragnea sunt câţiva dintre politicienii care au stat în public la parada de 1 Decembrie, după ce preşedinţia a decis să invite în tribuna oficială doar câţiva politicieni.

Video Ziua Naţională la Iaşi, Slatina şi Ploieşti. Mii de persoane s-au înghesuit la coadă la fasole, cârnaţi şi vin fiert, după parada militară - FOTO, VIDEO

Mii de persoane din toată ţara s-au aşezat la cozile care s-au întins pe sute de metri pentru a prinde una dintre porţiile de fasole cu cârnaţi şi vin fiert, oferite de primării cu ocazia Zilei Naţionale, după parada militară.

Un ultramaratonist de origine maghiară a alergat 35 de km cu tricolorul pentru a ajunge la Aba Iulia - FOTO

Ultramaratonistul Levente Polgar, un aiudean de origine maghiară, care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident feroviar, a alergat, de Ziua Naţională, de la Aiud la Alba Iulia, fluturând drapelul tricolor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante de Ziua Naţională a României - FOTO

Românii din diaspora transmit mesaje emoţionante către cei dragi şi urează "La Mulţi Ani" României. De la rime autentic româneşti preluate din muzica populară şi din poezia foclorică,până la fotografii cu tricolorul, românii de pretutindeni îşi arată bucuria în social media de 1 decembrie.

Estimare a numărului de emigraţi în Marea Britanie din state UE: Una din zece persoane sosite în Marea Britanie în ultimele 12 luni provenea din România

În perioada iunie 2015-iunie 2016 a fost înregistrat un record al numărului de cetăţeni din state UE care au emigrat în Marea Britanie, ajungând la 284.000 de persoane, cu unul din zece imigranţi fiind originar din România, potrivit estimărilor publicate de Oficiul britanic de Statistică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici