Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

141 afișări

Codul galben de viscol şi ninsori a fost prelungit

Meteorologii au prelungit codul galben de ninsori şi viscol până miercuri la ora 10.00

Traian Băsescu, audiat de procurori după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a ajuns, marţi, la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul de abuz în serviciu deschis după ce Sebastian Ghiţă a difuzat o înregistrare în care fostul şef de stat vorbeşte despre intervenţii în justiţie.

Florian Coldea va fi trecut în rezervă. Propunerea a ajuns la Klaus Iohannis / Verestoy, despre cazul Coldea: Situaţia impune implicarea Comisiei SRI

Florian Coldea a cerut trecerea în rezervă, propunerea fiind trimisă la Cotroceni pentru a fi semnată de preşedintele României. Decizia a fost luată chiar dacă verificările demarate în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă au arătat că nu a încălcat legea, SRI propunând repunerea în funcţie. Cererea de trecere în rezervă a ajuns la Klaus Iohannis. Attila Verestoy, senator UDMR, a declarat că situaţia suspendării acestuia şi trecerii sale în rezervă impune implicarea Comisiei SRI.

Facturi mai mari cu aproape 50% la încălzire în decembrie faţă de noiembrie

Facturile de apă caldă şi încălzire pe luna decembrie 2016 în Cluj-Napoca sunt mai mari cu aproape 50% faţă de cele din luna anterioară, cauza fiind vremea geroasă de la sfârşitului anului care a dus la înregistrarea unei diferenţe medii de temperatură între cele două luni de aproape 6 grade.

Medic ORL trimis în judecată după ce o tânără tratată de el cu antibiotice a murit

Un medic ORL de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Carmen Braia, a fost trimis în judecată la şase ani după ce o adolescentă căreia îi prescrisese antibiotice a murit în urma unui şoc anafilactic, după care doctorul i-ar fi modificat fişa şi a menţionat că îi făcuse teste alergenice.

Comisia de cultură: OUG pentru Cuminţenia Pământului este un banditism politic / Guvernul actual nu îşi asumă "aventura"

Comisia de cultură a respins, marţi, OUG 19/2016 pentru completarea ordonanţei privind achiziţionarea Cuminţeniei Pământului dată de Dacian Cioloş, deputaţii afirmând că demersul tehnocraţilor a fost “un act de banditism politic”, “o aventură politico-culturală” pe care actualul guvern nu şi-o asumă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici