Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

175 afișări

Constanţa: Medic homeopat, condamnat la 4 ani de închisoare pentru violarea unor fetiţe

COD GALBEN de ger în Bucureşti şi alte 20 de judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ger valabil pentru 21 de judeţe ale ţării, avertizarea intrând în vigoare joi, la ora 12, fiind valabilă până sâmbătă la ora 10.00.

VIOLENŢA în şcoală: Un elev din Recaş a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg

Un elev de clasa a VIII-a care învaţă la Liceul Teoretic din Recaş, judeţul Timiş, a ajuns, joi, la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost bătut de un coleg în unitatea de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Animalele sălbatice ale Circului Globus ar putea fi relocate în Africa de Sud

Primăria Capitalei îşi propune să semneze un parteneriat cu asociaţia Vier Pfoten pentru a reloca animalele sălbatice care participă acum la spectacolele Circului Globus, multe dintre acestea urmând să fie duse în Africa de Sud.

ANALIZĂ: Piaţa auto a avut cel mai bun an din şase, atât la maşini noi, cât şi la autoturisme rulate

Piaţa maşinilor noi a înregistrat în 2016 al treilea an consecutiv de creştere şi a încheiat anul cu cea mai ridicată valoare de după 2010, 95.000 de autoturisme, cu 60% mai mare, conform Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, citată de Autovit.

Un nou protest faţă de OUG privind justiţia, anunţat pe Facebook

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici