VIOLENŢA în şcoală: Un elev din Recaş a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg

Un elev de clasa a VIII-a care învaţă la Liceul Teoretic din Recaş, judeţul Timiş, a ajuns, joi, la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost bătut de un coleg în unitatea de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1053 afișări
Imaginea articolului VIOLENŢA în şcoală: Un elev din  Recaş a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg

VIOLENŢA în şcoală: Un elev din Recaş a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut joi dimineaţa, înainte de începerea orelor, la Liceul Teoretic din Recaş. Potrivit poliţiştilor, băiatul de clasa a VIII-a a avut o altercaţie cu un elev de clasa a IX-a. În ajutorul băiatului mai mare a sărit un altul de clasa a X-a, care l-a lovit cu pumnul în zona capului pe cel de clasa a VIII-a. Pentru că elevul avea o umflătură la nivelul frunţii, reprezentanţii şcolii au sunat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

„În jurul orei 10.00, poliţiştii oraşului Recaş au fost sesizaţi despre faptul că la Liceul Teoretic un elev de clasa a VIII-a ar fi fost agresat de un coleg de-al său din clasa a X-a. Minorul a fost transportat la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” pentru investigaţii. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Deocamdată, părinţii minorului nu au depus o plângere la poliţie.

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a precizat că reprezentanţii şcolii vor analiza ce s-a întâmplat şi vor lua măsuri în funcţie de gravitatea faptei. „Se vor lua măsuri potrivit regulamentului, şcoala trebuie să verifice exact ce s-a întâmplat acolo, iar apoi va aplica sancţiuni în funcţie de gravitatea faptei. Incidentul s-a petrecut înainte de începerea orelor, în jurul orei 08.00, cursurile încep la ora 08.30 la Liceul Teoretic Recaş”, a afirmat Aura Danielescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici