Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

207 afișări

Liderii PSD din ţară aşteaptă o decizie de la Bucureşti în privinţa unei contra-manifestaţii: "USR şi Iohannis promovează umflatul de muşchi în stradă, politizând protestele"

Liderii filialelor PSD din ţară aşteaptă decizia conducerii centrale în privinţa unei contra-manifestaţii ca răspuns la protestele celor care au ieşit duminică în stradă."Ţara asta nu poate să fie lăsată aşa, să-şi bată oricine joc de ea", declară liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano, audiat la Poliţia Capitalei

Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din Bucureşti care a ars în întregime în noaptea de vineri spre sâmbătă, 44 de persoane având nevoie de îngrijiri medicale, s-a prezentat, luni, la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Peste 300 de persoane au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Capitală

Cele patru zile libere ar putea duce la o criză de sânge în spitale, astfel Centrul de Transfuzii Sanguine este deschis luni pentru toţi cei care doresc să doneze. Aproximativ 300 de persoane au venit încă de la primele ore să li se recolteze sânge.

Costul ipotecarelor în lei este între 4% şi 5% pe an la băncile mari

BRD afişează cel mai bun DAE anual, de 3,96%, pentru un credit de 68.000 de euro echivalentul în lei pe o perioadă de 30 de ani.Dobânda anuală efectivă, cu toa­te comisioanele incluse (DAE), pentru un credit ipotecar standard în lei se situează în prezent între pu­ţin sub 4% şi 5.

PNL cere demisia ministrului Justiţiei şi retragerea ordonanţelor privind graţierea şi Codurile

PNL cere demisia minsitrului Justiţiei, Florin Iordache, a declarat luni preşedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, cerând guvenului să retragă cele două ordonanţe privind graţierea şi modificarea legilor din domeniul penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici