Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

123 afișări

Accident grav pe DN 69, în Arad, după ce un şofer băut a ajuns cu maşina în şanţ

Un bărbat din Arad a fost rănit grav, joi seara, în urma unui accident provocat de un şofer băut, pe DN 69, în zona localităţii Vinga, poliţiştii rutieri conducându-l pe acesta la audieri, după ce, la testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Aproximativ 2.000 de persoane protestează la Cluj-Napoca şi Sibiu, cerând demisia Guvernului

Aproximativ 2.000 de persoane protestează, joi seara, în Cluj-Napoca şi Sibiu, cerând demisia Guvernului Grindeanu, unii purtând banderole albe pe braţ, cu mesajul „Rezist”, iar la Craiova manifestanţii s-au întâlnit cu ministrul Lia Olguţa Vasilescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

A zecea zi de proteste în Piaţa Victoriei: Aproximativ 2.000 de manifestanţi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de Guvern

În jur de două mii de oameni au mers, joi seara, pentru a zecea zi consecutiv, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta în faţa Guvernului, exprimându-şi nemulţumirea faţă de Executiv, deşi Florin Iordache şi-a anunţat demisia din fruntea Ministerului Justiţiei.

A cincea zi de proteste la Palatul Cotroceni s-a încheiat

Aproximativ două sute de persoane au fost prezente în faţa Palatului Cotroceni, astăzi, unde au organizat un protest, pentru a cincea zi consecutiv, pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, oamenii solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Ana Birchall: Voi face tot ce îmi stă în putinţă să îndeplinesc interimatul cu profesionalism, echilibru

Ana Birchall, propusă ministru interimar al Justiţiei, dă asigurări publice că îşi va îndeplini acest mandat cu ''profesionalism, seriozitate şi echilibru'', precum şi printr-un ''dialog transparent'' cu partenerii externi.

Băncile pregătesc alternative la programul Prima Casă

Gigi Marinel, director general adjunct al BRD a declarat joi că banca încearcă să ofere o alternativă la Prima Casă, “nu cu aceleaşi caracteristici, dar ceva asemănător fiindcă sunt convins că toate băncile se gândesc în viitor, ce se va întâmpla când acest program nu va mai exista”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici