Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

17 afișări

Şoseaua de centură a Bucureştiului şi METROREX ar putea intra în administrarea Primăriei Capitalei. Ce îşi doreşte Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, propune consilierilor generali ai Municipiului Bucureşti să aprobe două proiecte prin care municipalitate va solicita Guvernului României să transfere administrarea METROREX şi a şoselei de centură de la Ministerul Transporturilor la Primăria Capitalei.

Preşedintele Colegiului Psihologilor din România, trimis în judecată de DNA

Mihai Aniţei, preşedintele Colegiului Psihologilor din România, a fost trimis, vineri, în judecată, fiind acuzat de conflict de interese şi folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, avândrezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, anunţă DNA.

Programul de vară al aeroporturilor din România intră în vigoare duminică

Aeroporturile din România trec la programul de vară începând de duminică, 26 martie 2017, intrând în vigoare noul orar al zborurilor, valabil până în 28 octombrie, modificările fiind legate de orele de zbor şi de frecvenţe, transmit reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara.

PNL: Bugetul Capitalei pentru 2017, o încropeală; Bucureştenii vor avea beculeţe şi statui

Liberalii au criticat, vineri, bugetul Capitalei pentru anul 2017, afirmând că „spoieşte”, nu rezolvă marile probleme şi arată modul „pompieristic” al Gabrielei Firea de a conduce oraşul, susţinând că cele 5 miliarde de lei vor aduce bucureştenilor beculeţe, statui şi străduţe peticite.

Autorul atacului de la Londra folosea PSEUDONIME. Numele pe care l-ar fi primit la naştere este Adrian Russell Ajao, însă presa vehiculează alt nume

Poliţia metropolitană londoneză a anunţat că bărbatul suspectat că a comis atacul terorist din centrul Londrei folosea mai multe pseudonime şi că numele pe care l-a primit la naştere este Adrian Russell Ajao, scriu The Independent şi CNN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici