Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

297 afișări

Trei şoferi, prinşi conducând cu viteze de la 197 km/h la 202 km/h pe Autostrada A1

Trei şoferi au fost prinşi, marţi, conducând pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, respectiv Bucureşti - Râmnicu Vâlcea cu viteze de 197 de kilometri pe oră, 190 de kilometri pe oră şi 202 de kilometri pe oră.

Douăzeci de turişti români, blocaţi în Mexic din cauza unor manifestaţii/ UPDATE Agenţia Interra: În acest moment, turiştii aşteaptă în autocar soluţii din partea noastră

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că 20 de turişti români au contactat misiunea diplomatică din Ciudad de Mexico, după ce au rămas blocaţi la ieşirea din statul El Camaron, din cauza unor proteste spontane.

Viorel Ştefan: Proorocii anunţau dezastrul, dar avem excedent în primele luni; Martie, de referinţă

Ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, a declarat,marţi, că rezultate finale pe primele două luni ale anului arată că bugetul s-a închis cu excedent, în ciuda „proorocilor care anunţau dezastrul”, afirmând că luna martie va oferi o imagine clară asupra trendului în privinţa execuţiei bugetare.

Directorul Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral, trimis în judecare pentru luare de mită

Directorul Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral a fost trimis în judecare pentru luare de mită. El este suspectat că a cerut aproape 4 milioane de lei unor oameni de afaceri penrtu a nu le crea probleme în derularea unor contracte. 

Cererea fostei soţii a lui Liviu Dragnea, ADMISĂ. CCR, sesizată privind abuzul în serviciu

Instanţa supremă a decis sesizarea CCR în legătură cu abuzul în serviciu, în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu. Solicitarea a fost făcută de fosta soţie a preşedintelui PSD.

Rusia inspectează o instalaţie militară din România/ UPDATE Reacţia ministrului român al Apărării

Experţii ruşi vor inspecta marţi o instalaţie militară din România, în concordanţă cu prevederile Documentului de la Viena privind măsurile de creştere a încrederii şi securităţii în spaţiul OSCE, a anunţat Serghei Rizhkov, şeful Centrului pentru reducerea ameninţărilor nucleare al Rusiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici