Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

592 afișări

Aproximativ 80 de gospodării din judeţul Caraş-Severin, afectate de inundaţii

Aproximativ 80 de gospodării din localitatea Glimboca, judeţul Caraş-Severin, au fost inundate, în noaptea de marţi spre miercuri, ca urmare a unei ploi puternice care a provocat scurgeri de pe versanţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un militar a murit în urma unui salt cu paraşuta pe Aerodromul Clinceni

Un militar şi-a pierdut viaţa marţi în timpul unui exerciţiu de paraşutare pe Aerodromul Clinceni, anunţă Ministerul Apărării Naţionale. Parchetul Militar a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

FOTO Avocat interceptat de procurorii DNA: M-au ascultat luni întregi. E o practică, o mare problemă a sistemului

Doi avocaţi din Bistriţa, specializaţi în drept penal, au fost ascultaţi luni în şir de procurorii DNA după ce aceştia au reuşit să îşi scapă mai mulţi clienţi de arestul preventiv, în acelaşi dosar fiind ascultat şi un fost procuror şef dar şi un fost preşedinte al unei Curţii de Apel.

Acoperiţii din presă, subiect de scandal la Digi24. Cosmin Prelipceanu îl ameninţă pe Dragoş Pătraru cu procesul

Subiectul acoperiţilor din presă este subiect de scandal la Digi 24, după ce Dragoş Pătraru, realizator la postul menţionat, a sugerat că sunt acoperiţi la postul Digi. Ca răspuns, Cosmin Prelipceanu, redactor şef Digi24, îi cere să prezinte lista acoperiţilor din Digi sau va răspunde în instanţă.

Mircea Geoană despre întâlnirea de la Oprea: Surpriza mea a fost masivă

Fostul candidat PSD la alegerile din 2009, Mircea Geoană, a declarat, marţi, la Comisia de anchetă a scrutinului respectiv, că a avut o „surpriză majoră” când a aflat de întânirea din casa lui Gabriel Oprea, el arătând că preferinţa participanţilor privind mandatul prezidenţial e evidentă.

Theresa May: Nivelul de alertă teroristă a fost ridicat la cel mai înalt nivel

Premierul britanic Theresa May a anunţat marţi că a fost ridicat nivelul de alertă teroristă la pragul ”critic”, însemnând că ”atacurile ulterioare pot fi iminente”, informează BBC.

Una dintre cele mai periculoase zone de pe Everest a dispărut. ,,Hillary Step nu mai există''

Hillary Step este o stâncă aproape verticală localizată în apropierea vârfului muntelui Everest, la altitudine de 8.790 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici