Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

353 afișări

Românii care nu-şi mai pot plăti ratele pentru casă pot cere primăriei o locuinţă de sprijin

Cei care au fost evacuaţi din locuinţa cumpărată cu împrumut de la banca fiindcă nu au mai putut plăti ratele pot solicita, începând de vineri, 23 iunie, o locuinţă de sprijin. Cererea se depune la primărie, în baza Legii 143/2017. Nivelul chiriei nu va depăşi 10% din venitul net lunar.

FOTO | Întâlnire Klaus Iohannis - Emmanuel Macron, la Bruxelles: L-am asigurat că România este o ţară stabilă. Am propus ca proiectul bugetului zonei euro să fie deschis şi pentru noi

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul întâlnirii bilaterale avute cu Emmanuel Macron, la Bruxelles, că a discutat "foarte pe scurt" şi despre situaţia din România, precizând că a dat asigurări că ţara este stabilă şi formarea unui nou Guvern nu este “o problemă”.

Agenţia Europeană pentru Medicamente şi Autoritatea Bancară Europeană, transferate până în noiembrie

Consiliul European a stabilit, joi, că transferul Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) şi al Autorităţii Bancare Europene (ABE), în contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană, trebuie efectuat până în luna noiembrie a acestui an, informează site-ul instituţiei europene.

Anchetă la Ploieşti după ce o tânără care circula fără bilet de autobuz a fost încătuşată de poliţiştii locali

Poliţia Prahova a demarat vineri o anchetă după ce, pe internet, a apărut un filmuleţ în care o tânără care circula fără bilet de autobuz a fost încătuşată de poliţiştii locali. Cercetările se fac pentru o eventuală purtare abuzivă, dar şi pentru ultraj, fata lovind unul dintre agenţi.

Corturi şi containere anticaniculă în cele mai aglomerate puncte din Bucureşti. Primarul Capitalei a cerut conducerii RATB să fie cât mai puţine maşini fără aer condiţionat

Primăria Capitalei va amplasa 20 de corturi şi zece containere anticaniculă în cele mai aglomerate puncte ale Bucureştiului, având în vedere alerta de caniculă anunţată de meteorologi pentru sudul ţării, a anunţat primarul general Gabriela Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici