Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

94 afișări

VIDEO | INCENDIUL din Parcul Naţional Domogled | 80 de pompieri încearcă să stingă focul. Acţiunile vor fi sprijinite şi în cursul zilei de joi de un elicopter dotat cu dispozitiv ”Bambi Bucket”

Operaţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului de pădure şi vegetaţie uscată produs în Parcul Naţional Domogled au fost reluate, joi dimineaţă, intervenind 80 de pompieri împreună cu jandarmi, lucrători silvici şi angajaţi ai parcului.

Poliţia Botoşani şi Parchetul Tribunalului au fost vizate de percheziţii ale DNA

DNA Suceava face, joi, şapte percheziţii în municipiul Botoşani, într-un dosar de corupţie, printre instituţiile vizate fiind şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi un birou din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

VIDEO | Show aerian şi politic de Ziua Aviaţiei Române | Klaus Iohannis nu a fost invitat la ceremonii, iar Administraţia prezidenţială nu a trimis coroane de flori/ MApN a realizat că a avut probleme cu corespondenţa

Preşedintele Klaus Iohannis nu a fost invitat să participe la ceremoniile de Ziua Aviaţiei din Capitală, fapt pentru care Administraţia Prezidenţială nu a trimis coroane de flori, aşa cum s-a procedat până acum, au declarat, joi, pentru Mediafx surse oficiale. Ziua Forţelor Aeriene Române a fost sărbătorită, joi, în Bucureşti printr-o ceremonie militară şi religioasă la monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.

FOTO | Două persoane au murit în urma unui accident la trecere la nivel cu calea ferată în judeţul Mehedinţi

Două persoane au murit după ce un autoturism a intrat într-un tren, fără să acorde prioritate, în localitatea Gârniţa, judeţul Mehedinţi, traficul feroviar fiind oprit pe Magistrala 900, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

REZULTATE EXAMEN TITULARIZARE 2017 | Ministrul Liviu Pop: 18,32% dintre candidaţi au depus contestaţii la proba scrisă. Când vor fi afişate rezultatele finale

18,32% dintre candidaţii la proba scrisă a examenului de titularizare au depus contestaţii, potrivit unui anunţ postat pe Facebook de către ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop.

Minivacanţă de patru zile de Sfânta Maria | Românii vor avea o nouă ZI LIBERĂ

Bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, între 12 şi 15 august, Executivul urmând să declare ziua de 14 august 2017 ca zi liberă, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului de joi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici