Poliţia Botoşani şi Parchetul Tribunalului au fost vizate de percheziţii ale DNA

DNA Suceava face, joi, şapte percheziţii în municipiul Botoşani, într-un dosar de corupţie, printre instituţiile vizate fiind şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi un birou din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

737 afișări
Imaginea articolului Poliţia Botoşani şi Parchetul Tribunalului au fost vizate de percheziţii ale DNA

Poliţia Botoşani şi Parchetul Tribunalului, vizate de percheziţii ale DNA

Potrivit DNA, procurorii Serviciului Teritorial Suceava fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, de serviciu, contra libertăţii persoanei, contra înfăptuirii justiţiei, săvârşite în perioada 2015-2016.

Joi au loc percheziţii în şapte locaţii din municipiul Botoşani, din care patru sunt sedii ale unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Surse judiciare au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că printre instituţiile vizate de percheziţii sunt şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi un birou din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici