Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

95 afișări

LEGILE JUSTIŢIEI | Comisia specială: Doar Inspecţia judiciară exercită acţiunea disciplinară în cazul magistraţilor/ Procurorul general anunţă că instituţia va sesiza CCR pentru a contesta modificările

Comisia specială pentru legile justiţiei continuă, marţi, dezbaterile privind propunerile de modificare a Legii 317/2004 privind CSM, urmând a se intra şi în dezbaterile referitoare la Inspecţia judiciară.

Eurostat: 40% din aeronavele comerciale ale României au o vechime de cel puţin 20 de ani

România are a opta cea mai veche flotă comercială din Uniunea Europeană, aproape 40% din aeronove având o vechime de cel puţin 20 de ani, potrivit datelor din 2015 publicate într-un raport al Eurostat.

Licitaţia pentru deszăpezirea celor 600 de kilometri de drumuri judeţene din Bistriţa-Năsăud, anulată

Licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor judeţene din Bistriţa-Năsăud a fost anulată după ce cele două firme care au depus oferte nu au venit cu completările cerute de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud. De deszăpezire se vor ocupa două companii care au făcut acest lucru şi iarna trecută.

IGPR: Şapte dosare penale privind instigarea la violenţe, pe Facebook, în timpul protestelor

Poliţia Română are în cercetare şapte dosare penale privind instigarea la violenţe, în mediul virtual, la proteste. IGPR precizează că anchetele nu se referă la persoanele care participă la mitinguri, ci la cele care îndeamnă la violenţe.

Oraş din Gorj, decorat cu ornamente în formă de lenjerie intimă / "S-au pus chiloţii pe sârmă". Primar: Fiecare vede ce doreşte | FOTO

Primăria oraşului Târgu-Cărbuneşti din judeţul Gorj a instalat ghirlande luminoase care seamănă cu lenjeria intimă. Unii dintre localnici se declară deranjaţi, însă primarul din localitate îşi apără investiţia, pentru că a plătit 12.000 de lei pentru ornamentele de sărbători.

China vrea să construiască tabere de refugiaţi la graniţa cu statul nord-coreean

China plănuieşte să construiască tabere de refugiaţi la graniţa cu statul nord-coreean, ca urmare a intensificării tensiunilor din Peninsula Coreea şi a posibilităţii declanşării unui conflict în regiune, informează site-ul cotidianelor The Telegraph şi The Guardian.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici