Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

119 afișări

Cel de-al doilea termen al dosarului DGASPC, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă de ÎCCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare, are loc azi, după ce prima şedinţă a fost amânată la cererea liderului PSD, pentru a-şi angaja avocat.

O parte din liderii judeţeni PSD s-au exprimat într-o discuţie la Parlament cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sancţiuni în CExN de astăzi pentru vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu, putând să se meargă până la excludere.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, duminică seară, cum vor creşte salariile profesorilor de la 1 ianuarie 2019. Ministrul a prezentant mai multe grafice, iar cea mai mare creştere o vor avea profesorii universitari, de peste 600 de lei.

Asistenta medicală de la Spitalul Zimnicea care se afla în stare gravă, internată la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular la locul de muncă, a murit în urma unui stop cardiorespirator. La Spitalul din Zimnicea a început o anchetă internă pentru a se verifica dacă s-a intervenit sau nu în mod adecvat.

Salah şi Abdullah Khashoggi, fiii jurnalistului Jamal Khashoggi, care a fost ucis în interiorul consulatului Arabiei Saudite din Istanbul, cer autorităţilor să găsească corpul şi să îl predea familiei. "Tot ce ne dorim acum este să îl îngropăm în cimitirul Al-Baqi din Medina, alături de restul familiei sale”, a spus unul din fiii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici