Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 9 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

112 afișări

Liviu Dragnea a anunţat că dezbaterile pe modificarea codurilor penale trebuie reluate săptămânile viitoare în Parlament. Liderul PSD susţine că partidul a fost păcălit de ministrul Tudorel Toader, care a provocat, prin declaraţii, un scandal "până la cer" şi apoi nu dat ordonanţele.

Curtea Constituţională va discuta, astăzi, iniţiativa legislativă de revizuire a Constituţiei, care aparţine USR, denumită de partid iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”. Judecătorii CCR au declarat la ultimul termen că vor să analizeze mai aprofundat iniţiativa USR.

Comisia juridică a Senatului ar putea dezbate şi întocmi, azi, un raport cu privire la solicitarea DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu. În şedinţa de săptămâna trecută, juriştii senatori nu au putut dezbate cererea DNA din cauza lipsei de cvorum.

Premierul britanic Theresa May se va întâlni azi cu preşedintele francez Emmanuel Macron şi cancelarului german Angela Merkel pentru a obţine susţinerea necesară pentru o amânare a ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, relatează Reuters.

Patru cetăţeni americani, respectiv trei militari şi un contractor civil, au murit în urma exploziei unui vehicul-capcană în apropierea bazei aeriene Bagram din Afganistan, au anunţat autorităţile NATO şi SUA.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici