Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

61 afișări

Încă 10 milioane de lei pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului vrea să aloce Primăria Capitalei. Propunerea va fi discutată la şedinţa de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Până acum, în 2018, Catedrala a primit 35 de milioane de lei de la Primărie.

Executivul are pe ordinea de zi a şedinţei de azi un proiect de hotărâre pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, ieri, că formula de calcul a salariului minim va fi legată de studii şi nu de vechime.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România cere clarificarea situaţiei de la Ministerul Transporturilor. Aceasta susţine că ministrul demisionar a reuşit să mai semneze un Ordin şi să se abţină de la un vot, astfel încât să distrugă şi transporturile, arată un comunicat.

O familie cu trei copii, din comuna Rugineşti, a fost intoxicată cu fumul de la sobă. Ajunse la faţa locului, echipajele au preluat doi adulţi şi trei copii, în stare de conştienţă. Cel mai probabil aceştia au adormit cu soba aprinsă.

Darren Cahill şi-a găsit un nou angajament după ce s-a despărţit de Simona Halep. Omul care a stat în spatele succesului româncei din 2018 a acceptat un post în conducerea clubului de fotbal australian Port Adelaide.

Moscova este îngrijorată de tentativele Alianţei Nord-Atlantice şi Uniunii Europene de a-şi consolida prezenţa în regiunea balcanică, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, relatează agenţia Tass. Potrivit diplomatului rus, astfel de activităţi "destabilizează securitatea Europei şi duce la intensificarea tensiunilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici