Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

274 afișări

Cod portocaliu de ploi abundente în 13 judeţe din ţară. Meteorologii au emis, azi, avertizări de Cod portocaliu şi Cod galben de instabilitate atmosferică şi ploi, valabile în aproape toată ţara. Potrivit specialiştilor, în unele zone vremea va fi însă călduroasă, iar disconfortul termic se va accentua treptat.

Primele rezultate ale Evaluării Naţionale 2019 vor fi afişate mâine, până în ora 12:00, potrivit datelor calendarului de examene elaborat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Începând cu ora 14:00, elevii pot depune contestaţii, urmând ca rezultatele finale să fie afişate sâmbătă, 29 iunie.

Şedinţa plenului CSM, programată pentru ziua de azi, nu va mai avea loc din lipsă de cvorum, a anunţat preşedintele Lia Savonea. Potrivit unor surse din Consiliu, câţiva procurori şi judecători au refuzat să participe la plen până nu sunt eliminate de pe ordinea de zi punctele ce vizau SIIJ.

Reprezentanţii MAI au precizat că de la începutul verii au fost eliberate peste 130.000 de paşapoarte, iar programul de lucru cu publicul pentru eliberarea documentelor a fost prelungit, începând de azi, cu două ore, în Capitală şi în alte 31 din judeţe.

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a ajuns azi în Arabia Saudită, unde va purta discuţii despre escaladarea tesniunilor între Statele Unite şi Iran, relatează site-ul postului France 24. Pompeo este aşteptat să aibă o întrevedere cu regele Salman şi cu prinţul Mohammed bin Salman, înainte de a călători în Emiratele Arabe Unite.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici