Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 9 APRILIE 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00, 9 aprilie 2019.

88 afișări

Un scandal între mai multe persoane de etnie rromă şi poliţişti a avut loc pe străzile din municipiul Tulcea în urma unei tamponări între două maşini în parcare. Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească spray-uri lacrimogene pentru a-i calma pe agresorii ce aruncau cu pietre.

Peste 2.000 de sindicalişti din Alianţa Federaţiilor din Industrie protestează azi în faţa Guvernului şi cer, printre altele, încheierea contractului colectiv de muncă şi facilitarea încheierii celui colectiv pe sector.

Comisia juridică a Senatului a suspendat şedinţa de azi din cauza lipsei de cvorum. Deşi nu figura pe ordinea de zi, forul fi trebuit să dea un raport pe solicitarea DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu. Următoarea întrunire ar putea fi miercuri.

Felicity Huffman şi alte 13 persoane, puse sub acuzare într-un caz de fraudă în urma căreia copiii lor au fost ajutaţi să intre la universităţi de elită, precum Yale şi Stanford, au pledat vinovat. Actriţa americană riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la zece luni.

Viitorul bebeluş al ducilor de Sussex va avea automat şi cetăţenie americană, prin mama sa, urmând să plătească taxe şi în SUA, lucru care ar putea însemna că autorităţile fiscale din această ţară ar putea avea acces la conturile private ale familiei regale britanice, scrie cnn.com.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici