Încă două centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi, deschise la Sibiu

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a deschis, împreună cu Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu, încă două centre de vaccinare împotriva gripei noi, unul dintre acestea fiind destinat exclusiv personalului spitalului.

16 afișări
Imaginea articolului Încă două centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi, deschise la Sibiu

Încă două centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi, deschise la Sibiu

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu, centrele au fost deschise în urma solicitărilor sosite din partea populaţiei care a dorit să se vaccineze împotriva gripei noi.

Unul dintre centre, destinat exclusiv personalului spitalului, este deschis în Unitatea de Primiri Urgenţe, iar cel de-al doilea, destinat populaţiei, se află la intrarea în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului.

Aceste două centre de vaccinare se adaugă celui deschis, duminică, la Policlinica Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu şi în care s-au vaccinat deja 35 de persoane.

Sibienii care vor să se imunizeze împotriva virusului A/H1N1 sunt aşteptaţi la Policlinica Veche a Spitalului, între orele 9.00-15.00, precum şi la Secţia de Boli Infecţioase Adulţi, între orele 8.00-15.00.

Tot de luni sunt deschise două centre de vaccinare în municipiul Mediaş, unul la Spitalul Municipal şi altul la Primăria din localitate.

În plus, sibienii se pot vaccina gratuit la medicii de familie.

În judeţul Sibiu au fost confirmate, până în prezent, 121 de cazuri de gripă nouă şi s-a înregistrat un deces, la un tânăr de 28 de ani din Copşa Mică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici